Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του γραφείου του πολιτευτή Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρη Ησαΐα
Πολιτική

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του γραφείου του πολιτευτή Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρη Ησαΐα

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του πολιτευτή Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρη Ησαΐα στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν, δε, τόσος ο κόσμος – υπολογίζεται σε πάνω από 600 άτομα – ώστε στην είσοδο του κτηρίου και στα πεζοδρόμια να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής, π. Πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, καθηγητής και νυν γραμματέας του Οικουμενικού Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Μπριάνης, εκλεγμένοι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποψήφιοι δήμαρχοι των Δήμων του Νομού Αττικής, αντιπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, αντιπρόσωποι κοινωνικών και επιστημονικών συλλογικοτήτων, οργανισμών και επιμελητηρίων, στελέχη πολυεθνικών εταιρειών, ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη του δημοσίου τομέα, οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Αβραμάκος και Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, ο τομεάρχης Νίκος Φατούσης, ο πρώην γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κόλιας, οι πρόεδροι και τα Διοικητικά συμβούλια των δημοτικών Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας του Νομού Αττικής, απλά μέλη και φίλοι.

Ο πολιτευτής Ησαΐας Σωτήρης, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε του επισήμους που μίλησαν γι’ αυτόν και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης, στον χαιρετισμό του, κάλεσε τον κόσμο σε εγρήγορση για τις επόμενες εθνικές εκλογές, ζήτησε να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, για «να αλλάξει η κυβέρνηση και η πορεία της χώρας» και τόνισε την ανάγκη «άμεσης επίλυσης των προβλημάτων στα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, της αξιοπρέπειας των συνταξιούχων και της μεσαίας τάξης, της επιστροφής των νέων από τη ξενιτειά, καθώς και τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται ο τόπος για το μέλλον των υποθηκευμένων γενεών της Ελλάδας». 

Από την πόλη της Αγίας Παρασκευής, την οποία ο κ. Ησαΐας υπηρέτησε  ως πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων για τρία χρόνια και εξακολουθεί να υπηρετεί ως αιρετός για 9 συναπτά έτη, στην εκδήλωση των εγκαινίων βρέθηκαν πολλοί συντοπίτες τους, όπως ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Αντώνης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, μέλη της οικογένειας του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Μπαλτόπουλου (ο ίδιος εφημέρευε στο Νοσοκομείο), οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κονταξής και Γιάννης Σιδέρης, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Αλλάζουμε, Γιάννης Μυλωνάκης, αντιπροσωπεία του συνδυασμού του κ. Αλέξη Μουστόγιαννη Μια Γενιά Μπροστά (λόγω απουσίας του ίδιου στο εξωτερικό),ο υποψήφιος δήμαρχος, πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιαμπάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μαρία Μπράμη, οι πρώην αντιδημάρχοι Μία Μουχτούρη, Μάνος Κωνσταντακόπουλος, Τιμολέων Κωστόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής Βάνα Νικολακοπούλου, Γεώργιος Κωβαίος, Λένα Λογοθέτη, ο πρόεδρος του συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής,  Μιχάλης Φιλιππίδης, με τα μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, Θεόδωρος Μπριάνης, με τα μέλη του Δ.Σ., γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης, μέλη των πολιτιστικών συλλόγων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet