Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 17 Δεκεμβρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 17 Δεκεμβρίου

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Χαρ. Τρικούπη αρ. 101 με την επωνυμία «Α. Χατζηαθανασίου και Σια Ε.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «BALENA».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Ιλισίων και Χαράς αρ. 2 με την επωνυμία «Κουνάδης Κωνσταντίνος» με διακριτικό τίτλο «DUE VISTE».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Γράμμου αρ. 10 στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα παραχώρησης μιας θέσεως στάθμευσης έξω από το ξενοδοχείο “THEOXENIA HOUSE” στην οδό Πεντέλης αρ. 9 στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στη συμβολή της με την οδό Ευβοίας στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη στη συμβολή των οδών Φαιστού και Άρεως στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη έναντι του αρ. 4-8, στην Κηφισιά».
  8. Επανυποβολή του θέματος: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης έμπροσθεν της εισόδου – εξόδου των χώρων στάθμευσης των κατοικιών επί της οδού Θεσσαλονίκης αρ. 29 και 29Α, στην Κηφισιά».
  9. Ονομασία ανώνυμου πεζόδρομου μεταξύ των Ο.Τ. 866, 866Α και 866Γ στην περιοχή «ΟΥΛΕΝ» στην Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet