Το Magic Diabetes Bus φέρνει τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι
Κοινωνία

Το Magic Diabetes Bus φέρνει τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι

Το Magic Diabetes Bus τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 κάνει… στάση στο Μαρούσι, δεύτερο σταθμό της «μαγικής» περιοδείας του σε δήμους της Αττικής. Η εκστρατεία πρόληψης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τον σακχαρώδη διαβήτη, με οδηγό τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη, στόχο έχει να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων και να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για τοΝ διαβήτη και τον εμβολιασμό.

Το Magic Diabetes Bus φέρνει τα Χριστούγεννα στο Μαρούσι

Το Magic Diabetes Bus θα είναι σταθμευμένο έξω από το κτήριο του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9) και θα προσφέρει ενημέρωση από τις 10:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Το Diabetes Magic Bus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους και τους γονείς τους σε ένα μαγικό ταξίδι, που θα περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης.
  • Ενημέρωση για θέματα σακχαρώδους διαβήτη από ιατρό, διατροφολόγο και σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.
  • Εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά και εφήβους σε σχέση με τον σακχαρώδη διαβήτη.
  • Ενημέρωση μικρών και μεγάλων για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Οι ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις και διατρέχουν σε τριπλάσιο ποσοστό κίνδυνο να νοσήσουν από πνευμονία, σε σχέση με τους υγιείς συνομήλικούς τους.

Χορηγοί της μαγικής διαδρομής του Magic Diabetes Bus είναι τα προϊόντα MISKO Ολικής Άλεσης και οι εταιρείες PFIZER HELLAS Α.Ε., EURODIET MED.

Βασικοί υποστηρικτές είναι οι εταιρείες ΓΙΩΤΗΣ AE, ΟΣΥ Α.Ε. και το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κ. Σίσσυς Φειδά, που με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα διακόσμησε το εσωτερικό του μαγικού λεωφορείου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet