Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Παραλήφθηκαν 213 νέοι κάδοι και εξοπλισμός καθαριότητας από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

0
330 Προβολές

Παραλήφθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 από την Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο νέος εξοπλισμός αξίας 62.000 ευρώ, που προέρχονται από πόρους του Δήμου. Ο εξοπλισμός συμπεριλαμβάνει συνολικά 213 νέους κάδους απορριμμάτων, 40 μικρούς κάδους, που πρόκειται να τοποθετηθούν σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους, 24 καλαθάκια 45 λίτρων και 12 τροχήλατα καρότσια καθαριότητας. Οι νέοι κάδοι συναρμολογούνται και αντικαθιστούν παλαιούς που είχαν φθαρεί, οι μικροί κάδοι και τα καλαθάκια τοποθετούνται σε επιλεγμένα σημεία, ενώ τα τροχήλατα καρότσια αξιοποιούνται άμεσα από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Παραλάβαμε, μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, νέους κάδους απορριμμάτων με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου μας, για την υπηρεσία καθαριότητας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν άμεσα σε διάφορα σημεία στον Δήμο μας για να αντικατασταθούν παλιοί κάδοι απορριμμάτων.

»Ταυτόχρονα, προμηθευθήκαμε μικρούς κάδους και καλαθάκια, αλλά και νέα τροχήλατα καρότσια καθαριότητας για τους εργαζομένους στην υπηρεσία μας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε την λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα στο τομέα της καθαριότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και στην αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών στη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

»Είναι επίσης σημαντικό, ότι αυτές τις ημέρες ξεκίνησε η διαδικασία δημοσίου διαγωνισμού για την αγορά ενός νέου μεγάλου απορριμματοφόρου προϋπολογισμού 180.000€ με χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά με έργα ουσίας και ενέργειες για την αναβάθμιση ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up