Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο χριστουγεννιάτικο χωριό του 4ου Δημοτικού Πεύκης
Κοινωνία

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο χριστουγεννιάτικο χωριό του 4ου Δημοτικού Πεύκης

«Ελάτε όλοι στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης», έγραφε η πρόσκληση. Και ανταποκρίθηκαν πολλοί. Και πέρασαν όμορφα. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κράτησε κάπου δέκα ώρες και τη χάρηκαν όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι.

Και τι δεν είχε το πρόγραμμα! Χορούς θεατρικά, ρομποτική παραμύθια, ζωντανή συναυλία, κάλαντα σε τρεις γλώσσες, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, κρέπας, χειροτεχνίας και πάγκους με βιβλία, δώρα. Και βέβαια αθλητισμό, αφού ο Σύλλογος Γονέων προχώρησε στην δημιουργία γηπέδου 5Χ5.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος επισκέφτηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και ευχήθηκε καλές γιορτές, ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Όθωνα Κυριακόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τα δεκάδες μέλη, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά τους και για το καλό του σχολείου, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του τελευταίου.

Ωστόσο, ο κ. Θεοδωρακόπουλος, στη σχετική ανακοίνωση της παράταξής του για τη συγκεκριμένη επίσκεψη, δεν αφήνει την ευκαιρία να επικρίνει τη δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για «αδιαφορία» για τα δημόσια σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, τα οποία κατά τη διάρκεια της δικής του δημαρχιακής θητείας, όπως σημειώνεται σχετικά, «ήταν ριζικά αναβαθμισμένα και άψογα φροντισμένα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet