Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη: Μετά τις δημοτικές εκλογές θα μιλήσουμε σοβαρά για την επιχειρηματικότητα στην πόλη
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη: Μετά τις δημοτικές εκλογές θα μιλήσουμε σοβαρά για την επιχειρηματικότητα στην πόλη

Κατά της στάσης τόσο της πλειοψηφίας, όσο και της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής στο θέμα με τη μείωση των δημοτικών τελών είναι η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη.

Όπως σημειώνει η παράταξη, με επικεφαλής τον Φώτη Αλεξόπουλο, μετά τις δημοτικές εκλογές θα «μιλήσουμε επιτέλους σοβαρά για την επιχειρηματικότητα στην Αγία Παρασκευή».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Τρεις στο «λάδι», τρεις στο «ξύδι», τρεις και στην «κακή μας μοίρα»

Θεωρούμε ότι ήταν αρκετός ο χρόνος για τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής ώστε σε μόλις δύο επεισόδια, μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, να ξανασκηνοθετήσει τη θρυλική αξέχαστη ταινία ο «Μπακαλόγατος».

Για να γνωρίζουν οι πολίτες το χρονικό της υπόθεσης:

Όλα ξεκίνησαν, όταν απορρίφτηκε η πρόταση της συμπολίτευσης από την αντιπολίτευση για μείωση των τελών για επιχειρήσεις και νοικοκυριά (στο πρώτο συμβούλιο).

Η ίδια απορριφθείσα πρόταση κατατέθηκε από την αντιπολίτευση (σε δεύτερο συμβούλιο). Αυτήν τη φορά υπερψηφίστηκε σχεδόν από το σύνολο της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης.

Αυτά τα δύο συμβούλια δυστυχώς επιβεβαίωσαν περίτρανα ότι:

Καμιά υπευθυνότητα από κανέναν, καμιά σοβαρή πρόταση από κανέναν και τέλος, αυτό που φωνάζουμε χρόνια τώρα: ότι η Τοπική οικονομία, η «ραχοκοκαλιά» της πόλης «κρέμεται» στα χέρια  ερασιτεχνών.

Ευτυχώς που στις δημοτικές  εκλογές του Μαΐου θα βάλουμε τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη εικόνα και θα μιλήσουμε επιτέλους σοβαρά για την επιχειρηματικότητα στην Αγία Παρασκευή, ώστε να σταματήσει να λειτουργεί το Δημοτικό Συμβούλιο με τη ρήση: Τρεις στο «λάδι», τρεις στο «ξύδι», τρεις και στην «κακή μας μοίρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet