Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Νέα παράταξη ανακοινώνεται στο Χαλάνδρι
Πολιτική

Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Νέα παράταξη ανακοινώνεται στο Χαλάνδρι

Νέα παράταξη, με τίτλο «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» δημιουργείται στο Χαλάνδρι, με επικεφαλής τον πολιτικό μηχανικό Μάνο Κρανίδη.

Η παρουσίαση της παράταξης και η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 στην αίθουσα Τέχνης «24γράμματα» (Λεωφόρος Πεντέλης 77, Χαλάνδρι, Εμπορικό Κέντρο «Ερμείον», 1ος όροφος).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Περισσότεροι από 150 δημότες του Χαλανδρίου, με επικεφαλής τον Πολιτικό Μηχανικό Μάνο Κρανίδη, υπογράφουν την Ιδρυτική Διακήρυξη της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023». Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα καταξιωμένων, μάχιμων πολιτών με κοινή συνισταμένη την αγωνία για το μέλλον της πόλης τους και το όραμα να μετατρέψουν το Χαλάνδρι σε δήμο κορυφαίας ποιότητας ζωής, διεκδικώντας τη δημοτική αρχή στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο κοινός σκοπός για ένα ανθρώπινο, ζωντανό Χαλάνδρι, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και δυναμική βιώσιμη ανάπτυξη, οδήγησε τους συμμετέχοντες στην Πρωτοβουλία Πολιτών «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να επεξεργαστούν ένα συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στην Ιδρυτική Διακήρυξη.

Στόχος της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» δεν είναι η αυτονόητη ρύθμιση της καθημερινότητας, αλλά η καθημερινή ανάδειξη του Χαλανδρίου σε πρότυπο δήμο διαβίωσης και δημοκρατίας. Σε ένα δήμο όπου η δημιουργική σύνθεση προτάσεων και ιδεών θα γίνεται με πραγματική δημοκρατική διαβούλευση και με την ενεργό συμμετοχή όλων των δημοτών και των κατοίκων του Χαλανδρίου, καταρχάς μέσω της ιστοσελίδας www.halandri2023.gr που ανοίγει σε λίγες μέρες. Με πράξεις και έργα που θα στηρίζονται σε τεχνογνωσία, αποτελεσματικότητα και ρεαλισμό.

Η παρουσίαση της πρωτοβουλίας πολιτών και της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» θα γίνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Τέχνης «24γράμματα», Λεωφόρος Πεντέλης 77, Χαλάνδρι (Εμπορικό Κέντρο «Ερμείον», 1ος όροφος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet