Το γλέντησαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Το γλέντησαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μια όμορφη, ζεστή μεσημεριανή εκδήλωση με μουσική, χορό και άφθονα εδέσματα διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τα ΚΑΠΗ, σε μουσικό μεζεδοπωλείο της Πεύκης, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το «εναρκτήριο λάκτισμα» των εκδηλώσεων δόθηκε από το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης, στις 15 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει η γιορτή του ΚΑΠΗ Πεύκης, στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου υποδέχθηκαν τους «εφήβους» της τρίτης ηλικίας με εγκαρδιότητα και ζεστασιά. ​Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του μεζεδοπωλείου, η συμμετοχή του κόσμου ήταν παραπάνω από εντυπωσιακή, «γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη των ανθρώπων της τρίτης νιότης να νιώσουν την αγάπη και τη θαλπωρή, να νιώσουν ότι είναι ακόμη ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ.

Η γιορτή περιελάμβανε ζωντανή ορχήστρα με παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα, χορό και πλούσιο φαγητό για τους παρευρισκόμενους, ενώ τα μέλη του ΚΑΠΗ έδωσαν… ψυχή στην εκδήλωση με τη ζωντάνια και το κέφι τους!

Το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζει έμπρακτα κάθε χρόνο δράσεις που αφορούν στην αναψυχή και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ηλικιωμένων, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, ενώ η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε:

«Για άλλη μια χρονιά βρεθήκαμε έμπρακτα στο πλευρό των μελών των ΚΑΠΗ μας, διοργανώνοντας μια όμορφη γιορτή, με σκοπό να αγκαλιάσουμε τους συμπολίτες μας της τρίτης νιότης και να τους προσφέρουμε την αίσθηση της θαλπωρής και του εορταστικού κλίματος. Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία της εκδήλωσης ενώ, μένοντας μακριά από μικροπολιτική και παραφιλολογία, συνεχίζουμε απτόητοι τη δράση μας, έχοντας πολλές σκέψεις για μελλοντικά εγχειρήματα προκειμένου να δίνουμε χαρά στους συνανθρώπους μας.

»Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά γι αυτό και δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν κοινές οι εκδηλώσεις της Πεύκης και της Λυκόβρυσης. Στηρίζουμε τα μαγαζιά της περιοχής μας. Άλλωστε όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις είναι πάντα κοινές για τα ΚΑΠΗ μας. Οι άνθρωποι έχουν χιλιάδες λόγους να είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, όμως εμείς επιλέγουμε να βρούμε τους λόγους που μας ενώνουν.

»Ευχαριστώ από καρδιάς τον δήμαρχο που μας τίμησε με την παρουσία του και που είναι πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαζόμαστε, την αντιπρόεδρο Μαριάννα Μαμαλάκη, τη διευθύντρια Άννα Γαϊτανίδου, την νοσηλεύτρια Σοφία Νίκου, καθώς και όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ μας που είναι δίπλα μας στηρίζοντας τις δράσεις και τα προγράμματά μας. Δεν είμαστε τέλειοι και ούτε επιθυμούμε να γίνουμε. Το μόνο που επιθυμούμε είναι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν επίσης και ο αντιδήμαρχος Κώστας Νικολιδάκης και η δημοτική σύμβουλος Εύη Παπαδημούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet