«Ε. Μπουσίου και Κ. Καλλιανιώτης δυναμώνουν την ομάδα που θα δώσει τη μάχη των εκλογών»
Πολιτική

«Ε. Μπουσίου και Κ. Καλλιανιώτης δυναμώνουν την ομάδα που θα δώσει τη μάχη των εκλογών»

Η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση – «καλωσόρισμα» των δημοτικών συμβούλων Ευαγγελίας Μπουσίου και Κώστα Καλλιανιώτη στην ομάδα της, την οποία και κοινοποίησαν μέσω αποκλειστικής συνέντευξης στο «Ε».

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει:

Αποδεικνύοντας στην πράξη το αυτόνομο και αυτοδιοικητικό της προφίλ, η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή καλωσορίζει στην ομάδα της τους δημοτικούς συμβούλους Πεντέλης Ευαγγελία Μπουσίου και Κώστα Καλλιανιώτη.

Η πολύχρονη ενασχόλησή τους με τα κοινά του Δήμου και η αποδεδειγμένη αυτοδιοικητική εμπειρία τους καθιστά την όποια σύσταση περιττή. Η μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και ο πρώην αντιπρόεδρος του Σώματος, αποτελούν δύο στελέχη με γνώσεις και πάθος, που θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της παράταξής μας να αλλάξει σελίδα στον Δήμο.

Ο ερχομός τους ενισχύει το σήμα που στείλαμε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου από το Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων προς τους δημότες Πεντέλης, ότι ήρθε η ώρα να φτιάξουμε έναν Δήμο που να είμαστε εμείς.

Η «μάχη» ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, προοιωνίζοντας το αποτέλεσμά της…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet