Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ελευθέριος»
Κοινωνία

Παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Σύλλογο Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο», η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Ελευθέριος», με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου.

Τη γιορτή διάνθισαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια το Μοντέρνο Σύνολο Junior του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Γιάννη Μυγδάνη και η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου, Φωτεινής Κοσκόρου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση εκ μέρους του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, δήλωσε ικανοποιημένος που η αγαστή συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο και με τον πρόεδρο, Αθανάσιο Νησιώτη, προσφέρει χαρά σε δεκάδες παιδιά κάθε χρόνο μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ευχήθηκε σε όλους «Καλές Γιορτές» με υγεία και δημιουργικότητα.

Από την πλευρά του ο κ. Νησιώτης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου που πάντα στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου και έδωσε τις δικές τους εορταστικές ευχές.

Η εκδήλωση είχε όλα εκείνα που κάνουν τα παιδιά χαρούμενα. Παιχνίδια, μουσική, χορό, διαγωνισμούς, comic magic, πλούσια δώρα, αλλά και πολύ γέλιο με το κλόουν ΚΙΚΟ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Κατερίνα Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής και ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet