Την επιτυχία της πλατφόρμας trust and use στον Δήμο Κηφισιάς επιβεβαιώνει ένα χρυσό Best City Award
Επιχειρήσεις – Αγορά

Την επιτυχία της πλατφόρμας trust and use στον Δήμο Κηφισιάς επιβεβαιώνει ένα χρυσό Best City Award

Την επιτυχία της πλατφόρμας trust and use στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς της Κηφισιάς επιβεβαιώνει το χρυσό βραβείο που έλαβε στα πρόσφατα Best City Awards στην κατηγορία «Οικονομία – Ανάπτυξη» και στην ενότητα «Προβολή της Τοπικής Επιχειρηματικότητας». Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που τόνισε τον ρόλο του Δήμου Κηφισιάς ως πηγή εμπορίου κι επιχειρηματικότητας, με πλήθος καινοτόμων προγραμμάτων που απευθύνονται και στηρίζουν τον μικρομεσαίο επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον Δήμο Κηφισιάς.

Η επιτυχία, οφείλεται, όπως επισημαίνει η Ομάδα του trust and use, εν πολλώ στην καταλυτική συμβολή του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας Δήμου Κηφισιάς, Ευάγγελου Αυλήτη.

Σχετικά με την πλατφόρμα, τη χρήση της και την επιτυχία της στον Δήμο Κηφισιάς η Ομάδα του trust and use σημειώνει:

Το trust and use είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Όλες οι αγοραστικές επιλογές μας βασίζονται στην εμπιστοσύνη: από τα πιο απλά, τον καφέ που θα πάρουμε το πρωί, μέχρι τα πιο σοβαρά, ποιον παιδίατρο θα επιλέξουμε, αυτό που μετράει είναι η εμπιστοσύνη που νιώθουμε για κάποιο προϊόν, υπηρεσία, επιχείρηση, ελεύθερο επαγγελματία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας απασχολεί.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το trust and use – Αγορά Κηφισιάς έχει χαρτογραφήσει την εμπορική αγορά της Κηφισιάς, όπως και της Νέας Ερυθραίας και της Νέας Κηφισιάς. Περισσότερα από 300 καταστήματα, επιχειρήσεις κι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα μέσω των επαγγελματικών τους λογαριασμών να επικοινωνούν τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα τους, αλλά να συμμετέχουν σε διαγωνιστικές διαδικασίες, καθιστώντας την επιχείρησή τους ανταγωνιστική και παρούσα στις νέες συνθήκες της ψηφιακής πραγματικότητας. Οι συμμετοχές που αναμένονται σύντομα θα ξεπεράσουν τις 450 – 500, καθιστώντας το trust and use πρωτοπόρα πλατφόρμα στη χαρτογράφηση μίας ολόκληρης εμπορικής αγοράς.

Ήδη, περισσότεροι από 10 Δήμοι από όλη την χώρα ακολουθούν το παράδειγμα του Δήμου Κηφισιάς και εντάσσουν την πλατφόρμα trust and use στον Δήμο τους. Σήμερα, το πρόγραμμα βρίσκεται σε φάση προώθησης των επιχειρήσεων που συμμετέχουν μέσα από τα social media.

Πρέπει εδώ να επισημανθεί η συνεισφορά του trust and use καθ΄ όλη τη διάρκεια της υποψηφιότητας του Δήμου Κηφισιάς στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου», κατά την οποία συνέβαλε τα πλείστα με επιτόπιες συναντήσεις με ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ανάληψη του προγράμματος. Ιδιαίτερα καθοριστική ήταν η συμβολή της κ. Βάλιας Παπαδημητρίου, γενικής γραμματέως του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς και CEO του trust and use, στην ενσωμάτωση ολόκληρης της εμπορικής αγοράς της Κηφισιάς στην πλατφόρμα. Η πρόσφατη βράβευσή της αποτελεί πλέον το καλύτερο παράδειγμα κι εφαλτήριο για την ενσωμάτωση ενός ευρύτερου όγκου εμπορικών αγορών, συλλόγων και Δήμων σε πανελλήνια κλίμακα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet