Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΟΙΠΑΠ για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΟΙΠΑΠ για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών ο Τ. Μαυρίδης

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΟΙΠΑΠ για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018. Μαζί με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, και την αντιπρόεδρο, Μαριάννα Μαμαλάκη, υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους γεμάτοι κέφι και χαμόγελα.

Ο Άι Βασίλης επισκέφτηκε την εκδήλωση, αφού προηγουμένως είχε… λάβει τα γράμματα των παιδιών. Επίσης, παρουσιάστηκε πλούσιο πρόγραμμα από ανιματέρ, ενώ τόσο η διευθύντρια των παιδικών σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό φρόντισαν να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με πρωτότυπες δράσεις που είχαν προετοιμάσει. Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Ο κ. Μαυρίδης, που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, δήλωσε: «Υποδεχθήκαμε με πολλή χαρά, κέφι, παιχνίδια, ζωγραφιές, λιχουδιές και δώρα για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές από τους Παιδικούς μας Σταθμούς, σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ μαζί με τις άξιες και υπέροχες δασκάλες των Παιδικών μας Σταθμών. Πάντα με την άοκνη συμπαράσταση, φροντίδα και αγάπη της διευθύντριας, κ. Βαρδάκου.

»Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ακούσουν παραμύθια και να πάρουν δώρα από τον Δήμο μας με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά! Και του χρόνου με υγεία σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet