Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «Οι μνήμες μας» στο δημαρχείο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής «Οι μνήμες μας» στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής με θέμα «Οι μνήμες μας» που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, τιμώντας και συγχαίροντας τους καλλιτέχνες για τις δημιουργίες τους.

Περιηγούμενος στην έκθεση από την καλλιτέχνη Μάρα Σεραφετινίδου, ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δεξιοτεχνία και την έμπνευσή τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και με μέσο έκφρασης τον καμβά να εξωτερικεύουν τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.

«Το Μαρούσι είναι κοντά στους ανθρώπους του πνεύματος, της τέχνης και στηρίζουμε τα βήματά τους. Θέλουμε να τους φέρνουμε σε επαφή με το κοινό του Αμαρουσίου και να τους προσφέρουμε ευκαιρίες και κίνητρα για να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και δραστήριοι» επισήμανε, επίσης, στον χαιρετισμό του.

Στην έκθεση συμμετείχαν, επίσης, οι καλλιτέχνες Γεωργία Κοκκίνη, Δώρα Ταράση, Νατάσα Πατέλη και η ομάδα URBAN ARTLAB.ATHENS της εικαστικού Ράνιας Καπελιάρη.

Παρόντες στη βραδιά των εγκαινίων ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η έκθεση με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα φιλοξενείται μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 με ωράριο λειτουργίας 10:30 – 13:00 και 17:30 – 20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet