Στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στο δημαρχείο Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αυτοδιοίκηση

Στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στο δημαρχείο Αμαρουσίου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Κοντά στους καλλιτέχνες στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Οι μνήμες» που φιλοξενείται μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου βρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συγχαίροντας τους συμμετέχοντες για τη δημιουργικότητα και την εκφραστική δύναμη των έργων τους.

Την κ. Πατούλη ξενάγησε στην έκθεση η καλλιτέχνης και διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας στον Δήμο Αμαρουσίου Μάρα Σεραφετινίδου, η οποία και δέχτηκε τα συγχαρητήρια για τις δημιουργίες της.

Η κ. Πατούλη-Σταυράκη τόνισε σχετικά: «Το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Αμαρουσίου αποδεικνύει ότι έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες και αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά. Συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που συμμετέχουν στην όμορφη αυτή έκθεση και μας προσφέρουν μία μικρή γεύση από τις δυνατότητές τους. Η έκφραση μέσω της τέχνης είναι απελευθέρωση της ψυχής, διευρύνει τους ορίζοντες του ανθρώπου, του προσφέρει μία άλλη θέαση της ζωής. Ως Όμιλος στηρίζουμε την καλλιτεχνική έκφραση των συνανθρώπων μας σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ενώ τους προσφέρουμε ευκαιρίες για να έλθουν πιο κοντά στην τέχνη, να γνωρίσουν τους μεγάλους δημιουργούς και τις σύγχρονες καλλιτεχνικές τάσεις».

Στη βραδιά παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, και ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Στην έκθεση συμμετείχαν, επίσης, οι καλλιτέχνες Γεωργία Κοκκίνη, Δώρα Ταράση, Νατάσα Πατέλη και η ομάδα URBAN ARTLAB.ATHENS της εικαστικού Ράνιας Καπελιάρη.

Η έκθεση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα φιλοξενείται μέχρι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι) με ωράριο λειτουργίας 10:30 – 13:00 και 17:30 – 20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet