Ξεκίνημα για τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί του υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκου
Πολιτική

Ξεκίνημα για τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί του υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκου

Τα εγκαίνια των γραφείων του συνδυασμού του Μπροστά Μαζί, στα Μελίσσια, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου ο υποψήφιο δήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος.

«Τα γραφεία του συνδυασμού γέμισαν ασφυκτικά, και πολλοί Μελισσιώτες και Πεντελιώτες  παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο των γραφείων, παρά το τσουχτερό κρύο, για τουλάχιστον δύο ώρες, περιμένοντας να συγχαρούν και να εκφράσουν τη στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.

Σε ζεστό κλίμα, ο κ. Κοντουλάκος έδωσε το στίγμα του για την  επόμενη μέρα, αναφέρθηκε στις αρχές της παράταξης Μπροστά Μαζί, τονίζοντας: «Προχωράμε Μπροστά Μαζί λοιπόν. Και να σας πω κάτι; Δεν μας ενδιαφέρουν οι καβγάδες με τους άλλους υποψήφιους… Ούτε για προσωπικά, ούτε για ποιου το κόμμα είναι καλύτερο, ούτε πολύ περισσότερο για το ποιος εκφράζει περισσότερο το κόμμα από το οποίο προέρχεται. Αυτά είναι γραφικά κατάλοιπα άλλων εποχών».

Ιδιαίτερη επίσης αναφορά έκανε και για το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας θυμίσω όσα κάναμε με τους συνεργάτες μου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Το παραλάβαμε το 2010, ένα ερείπιο κυριολεκτικά. Και το κάναμε σημείο αναφοράς πολιτισμού, χωρίς ο Δήμος Πεντέλης να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ. Και πονάει η καρδιά μου σήμερα γιατί ούτε αυτό δεν κατάφερε να προστατέψει ο κ. Στεργίου, παρά τις δημόσιες σχέσεις του – για τις οποίες πάντα περηφανεύεται – το μέλλον του πλέον θα το αποφασίσει το Υπερταμείο. Εδώ είμαστε εμείς να το διεκδικήσουμε εκ νέου – όπως επίσης και το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης – βάζοντας τέρμα στη μοιρολατρία και τη στασιμότητα, διεκδικώντας και παραδίδοντας στους πολίτες υποδομές και υπηρεσίες που έχουμε ανάγκη».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε και ευχαρίστησε και τα μέλη του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, λέγοντας:

«Έχω δίπλα μου, την πιο ισχυρή ομάδα. Μια ομάδα που μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο δυνατή. Ενισχύεται κι άλλο, με γυναίκες και άνδρες που δεν κολλάνε σε μίζερους υπολογισμούς, δεν φοβούνται να ακούσουν την καρδιά τους και να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό. Έτσι σήμερα έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι στη δυνατή μας ομάδα προστίθεται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, πατέρας του ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής της  Ρωμιοσύνης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, επίσης κάτοικος Μελισσίων, ο Παναγιώτης Μάργαρης, διεθνούς φήμης κιθαρίστας, βραβευμένος από την UNESCO για την προσφορά του στον πολιτισμό, κάτοικος Πεντέλης, η Δήμητρα Γκότση, απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας, πρωταθλήτρια στο beach volley, κάτοικος Μελισσίων και η Έλσα Σκαρή, απόφοιτος της σχολής LE MONDE – Τουριστικά & Ξενοδοχειακά, κάτοικος Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet