Εγκαίνια για τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Κοινωνία

Εγκαίνια για τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Όπως είχε προαναγγείλει, η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έχει ήδη ετοιμάσει τα δύο χριστουγεννιάτικα σπιτάκια της σε νευραλγικά σημεία της πόλης, που θα λειτουργήσουν από 21/12/2018 μέχρι 3/1/2019. Της Λυκόβρυσης θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, στον χώρο της καφετέριας SENSO και της Πεύκης στην πλατεία Σοφούλη.

Πρόσκληση εγκαινίων

«Για τρίτη κατά συνεχή χρονιά προτιμήσαμε να εκφράσουμε ζωντανά και πηγαία τις ευχές μας προς τους συμπολίτες μας, στήνοντας τα χριστουγεννιάτικα ξύλινα σπιτάκια μας, μοιράζοντας τα φυλλάδιά μας και κερνώντας μικρούς και μεγάλους ένα γιορταστικό γλυκό των ημερών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Σας καλούμε λοιπόν όλους στα εγκαίνια των σπιτιών μας, που για τη Λυκόβρυση θα γίνουν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και για την Πεύκη το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ. αντίστοιχα. Κοντά μας θα βρίσκεται η χορευτική ομάδα των Ποντίων της πόλης μας, η οποία θα πλαισιώσει τη γιορταστική μας εκδήλωση.

»Και στα δύο σπιτάκια μας για τους μικρούς μας φίλους θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης στις 23 Δεκεμβρίου και 30 Δεκεμβρίου, για να συνομιλήσει με τα μικρά παιδιά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

»Σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια των σπιτιών μας με χαρά για να ευχηθούμε όλοι μαζί τα χρόνια πολλά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet