Συμμαχία Πολιτών: Να μην θυμηθούμε τα χαμένα χρόνια Χιωτάκη…
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Να μην θυμηθούμε τα χαμένα χρόνια Χιωτάκη…

Αφού εύχονται καλή δύναμη στον κ. Νίκο Χιωτάκη για την υποψηφιότητά του ως δημάρχου στον Δήμο Κηφισιάς, η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης και ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος, στηλιτεύουν την απουσία του πρώην δημάρχου από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και την κριτική που άσκησε στην παρούσα διοίκηση στη δήλωση υποψηφιότητάς του.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο συνδυασμός μας και ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ευχόμαστε καλή δύναμη στον κ. Ν. Χιωτάκη που ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς, δηλαδή επιθυμεί να προσθέσει ακόμη τέσσερα χρόνια στη δωδεκαετή δημαρχιακή θητεία του (2002-2014).

Όπως γράφει, δεν θέλει να χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια, αναγκάζοντάς μας να θυμηθούμε τα τέσσερα χρόνια της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου μας (2010-2014). Χρόνια στασιμότητας, αδιαφάνειας και πυρετωδών εγκρίσεων – ορισμένες φορές και παρανόμως – καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία!

Ο κ. Χιωτάκης στην ουσία εγκατέλειψε πλήρως «τον Δήμο της Καρδιάς μας», αφού ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε καν μια ολόκληρη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ο συνδυασμός που ηγείται μας συνήθιζε τα τελευταία χρόνια στα άδεια έδρανα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ακόμα και σε σημαντικές για τη λειτουργία του Δήμου μας, όπως οι συζητήσεις για τους προϋπολογισμούς και τα τεχνικά προγράμματα του Δήμου.

Περισσότερα θα πούμε μετά τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων.

Χρόνια Πολλά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet