Στη Βαρβάκειο αγορά, την Κυψέλη και την Καισαριανή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Στη Βαρβάκειο αγορά, την Κυψέλη και την Καισαριανή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, τη Βαρβάκειο αγορά, εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια την Κυψέλη.

Στη Βαρβάκειο τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Βαρβακείου, Κ. Τσιρώνης, και ο πρόεδρος Ιχθυοπωλών, Σ. Κοράκης, με τους οποίους συζήτησε για την κίνηση στην αγορά ενόψει των Χριστουγέννων και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στην κρίση.

Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας και στην Κυψέλη.

Οι επιχειρηματίες μετέφεραν στον κ. Γ. Πατούλη την εικόνα ύφεσης που επικρατεί στην αγορά, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη δρομολόγηση πρωτοβουλιών για την τόνωσή της και την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Κατά την επίσκεψη μου στη Βαρβάκειο Αγορά και στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και της Κυψέλης διαπίστωσα πως είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και παροχής κινήτρων προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική ανάπτυξη, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανασυγκρότηση της εθνικής μας οικονομίας. Ο αγώνας επιβίωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι καθημερινός. Δυστυχώς το οικονομικό περιβάλλον δεν βοηθά. Οι πολίτες δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμα και τα αναγκαία καθημερινά αγαθά που θα τους επιτρέψουν να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε για την αντιμετώπιση της μάστιγας της ανεργίας και να κερδίσει η χώρα μας το στοίχημα της ανάπτυξης. Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την τόνωση του επιχειρείν. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για χρονοτριβές. Εργαζόμαστε καθημερινά για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση και μια Νέα Αρχή για την Αττική».

Να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με ενεργούς πολίτες της Καισαριανής και των γύρω περιοχών. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης «Όλοι μαζί συνεχίζουμε για να αλλάξουμε την Αττική. Είναι τιμή μας να μας στηρίζουν όλες οι υγιείς δυνάμεις και εμείς να στηρίζουμε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet