Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Τους νέους φοιτητές της πόλης βράβευσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

0
150 Προβολές

Τους πρωτοετείς Ηρακλειώτες φοιτητές, τους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας στις πανελλαδικές εξετάσεις του καλοκαιριού, βράβευσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, παραδοσιακά –όπως κάνει τα τελευταία χρόνια– πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε και τα παιδιά που σπουδάζουν πλέον στην επαρχία έρχονται πίσω στην πόλη.

Σε μια όμορφη γιορτή, που φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», ο Δήμος τίμησε κάθε ένα από τα παιδιά δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς τους, που γέμισαν και αυτοί την αίθουσα, να τα καμαρώσουν για ακόμα μια φορά ως νέους στα πρώτα βήματα της ενήλικης σταδιοδρομίας τους.

«Με αυτή σας την επιτυχία δεν κάνατε χαρούμενους μόνο την οικογένειά σας, αλλά όλη την τοπική κοινωνία, της οποίας αποτελείτε και αύριο και ελπίδα», τόνισε στον χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

«Σας εύχομαι από καρδιάς, να έχετε πάντα στη ζωή σας την ίδια μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα που έχετε επιδείξει μέχρι τώρα. Να κρατήσετε ζωντανά τα ίδια προσωπικά γνωρίσματα που σας αξίωσαν στη σημερινή ημέρα. Και να συνεχίσετε να έχετε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους, όπως έχετε μέχρι σήμερα. Εμείς, ως Δήμος, αλλά και εγώ προσωπικά, θα είμαστε εδώ με όσες δυνατότητες έχουμε. Θα είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί» ήταν το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Να μιλάτε για οποιοδήποτε πρόβλημα…

Με νωπές ακόμα τις μνήμες από το έγκλημα της Ρόδου, η συγκέντρωση των φοιτητών του Ηρακλείου αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να υπογραμμιστεί και να καταλάβουν τα παιδιά – ειδικά αυτά που σπουδάζουν μακριά από τις οικογένειές τους – ότι πρέπει και επιβάλλεται να μοιράζονται είτε με τους οικείους τους, είτε με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσουν κατά τη φοιτητική τους ζωή.

Οι άνθρωποι του Δήμου θύμισαν στους νέους τους αριθμούς τηλεφώνου και τα μέσα έκτακτης ανάγκης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή προκύψει το ο,τιδήποτε προκειμένου να διαφύγουν από κινδύνους, να παραμείνουν ασφαλείς.

Πέρα του αναμνηστικού και του επαίνου, ο Δήμος δώρισε στους φοιτητές το φετινό ημερολόγιο του συλλόγου «Άλλου Τόπου», το οποίο είναι αφιερωμένο στη διαδρομή του Αδριάνειου Υδραγωγείου στο Ηράκλειο Αττικής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up