Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμος Κηφισιάς

0
160 Προβολές

Σε εορταστικό κλίμα κινήθηκε ο Δήμος Κηφισιάς τις προηγούμενες ημέρες με πλήθος εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Ματρώνης οι μικροί επισκέπτες απόλαυσαν μια θεατρική παράσταση με μαριονέτες, ενώ μετά το τέλος γνώρισαν και τα μυστικά της τέχνης της μαριονέτας. Την επόμενη μέρα, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε bazaar και συναυλία στην πλατεία Μικρασιατών από τα ΚΑΠΗ του Δήμου, τους προσκόπους Νέας Ερυθραίας και τον Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, ενώ το μουσικό σχήμα Jazz on the Road έπαιξε όμορφα χριστουγεννιάτικα θέματα. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συναυλία με τίτλο «Παιδίον Άναξ» από τους Τροβαδούρους, με την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία και την παραδοσιακή χορωδία του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Μακρή.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, το κέντρο της Κηφισιάς γέμισε από τις παιδικές φωνές των μικρών Τροβαδούρων Κηφισιάς που έδωσαν μια καταπληκτική συναυλία, ενώ αργότερα η Συμφωνιέτα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών παρουσίασε πλήθος έργων και χριστουγεννιάτικων θεμάτων, γεμίζοντας με κόσμο το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Το βράδυ η φιλαρμονική του Δήμου στην καθιερωμένη συναυλία της παρουσίασε σε πρωτότυπες εκτελέσεις διάφορα κομμάτια, όπως «If I were a rich man», «The Godfather», «Et si tu n΄ existais pas» κ.ά., καταπλήσσοντας για ακόμα μία φορά όσους γέμισαν την αίθουσα του πολιτιστικού στον χώρο του δημαρχείου Κηφισιάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up