Γ. Νικολαράκος: Ο Δήμος δεν είναι τίτλοι και φωτογραφίες κάποιων
Πολιτική

Γ. Νικολαράκος: Ο Δήμος δεν είναι τίτλοι και φωτογραφίες κάποιων

Παρέμβαση για τις πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Αμαρουσίου κάνει και ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι, Γιάννης Νικολαράκος.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη για τη δημαρχία του Αμαρουσίου και τη δήλωση στήριξης από πλευράς του νυν δημάρχου Γιώργου Πατούλη στον υποψήφιο Θεόδωρο Αμπατζόγλου ο κ. Νικολαράκος κάνει λόγο για «πολιτικά παιχνίδια» και συγκεκριμένα επισημαίνει:

Προκαλούν θλίψη τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται αναφορικά με την «επιθυμία» της κ. Πατούλη να γίνει δήμαρχος στη θέση του δημάρχου συζύγου της.

Μαθαίνουμε για έκτακτες συναντήσεις, για πιέσεις να ενταχθεί η κ. Πατούλη κάπου, ώστε να μην χαλάσουν τα αρχικά σχέδια κάποιων ή να αποτελέσει «μαξιλάρι» ψήφων ώστε να ενισχυθεί κάποιος εκλεκτός που προφανώς δεν «τραβάει» και που σε κάθε περίπτωση θέλουν κάποιοι (για τους δικούς τους ευνόητους λόγους) να τον «καπελώσουν».

Προσωπικά, βρίσκω εξαιρετικά προσβλητικό για τους πολίτες του Αμαρουσίου να θεωρούν κάποιοι ότι μπορούν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια μακιαβελικού τύπου στην πλάτη τους, όπως, επίσης, θεωρώ πολύ προσβλητικό, οποιοδήποτε πρόσωπο, να χρησιμοποιείται ως «πολιτικό βάρος» ή «πολιτικό εργαλείο» για να εξυπηρετηθούν τα όποια συμφέροντα. Εάν η κ. Πατούλη έχει επιλέξει οικειοθελώς να τεθεί στην κρίση των πολιτών, είμαι βέβαιος ότι πέρα από την εντυπωσιακή κοινωνική της παρουσία, θα έχει και προτάσεις που πρέπει να ακουστούν.

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι όσοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, πίσω και κάτω από τα όσα φαίνονται, αλλά και όσοι συμμετέχουν σε ανάλογα παιχνίδια, προσβλέπουν σε έναν άξονα διαχείρισης έργων και κονδυλίων που θα ενώνει την περιφέρεια και τον Δήμο (εφόσον ο κ. Πατούλης εκλεγεί στην Περιφέρεια).

Το πρόβλημα γι΄ αυτούς είναι ότι ο Δήμος δεν είναι οι τίτλοι και οι φωτογραφίες κάποιων και σίγουρα δεν είναι οι «δουλίτσες» κάποιων άλλων. Είναι προτάσεις και λύσεις ουσίας. Είναι να ακούς και να κατανοείς. Να είσαι εκεί, στην πόλη μας, παρών.

Εμείς, απέναντι σε όλες αυτές τις εξαιρετικά υποτιμητικές για τους Μαρουσιώτες μηχανορραφίες, συνεχίζουμε βήμα – βήμα μαζί σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet