Ανακοίνωση – δίδαγμα του Πανερυθραϊκού για τους διαιτητές του αγώνα με τον Δούκα!
Αθλητισμός

Ανακοίνωση – δίδαγμα του Πανερυθραϊκού για τους διαιτητές του αγώνα με τον Δούκα!

Σε μια σπάνια – τουλάχιστον με βάση όσα έχουμε συνηθίσει ειδικά στις αθλητικές διοργανώσεις – ανακοίνωση, το τμήμα μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, πλήρως εναρμονισμένο με τις μέρες και το πνεύμα των γιορτών που διανύουμε, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους διαιτητές που σφύριξαν στο ντέρμπι των Βορείων Προαστίων με τον Δούκα.

Στην ανακοίνωσή του ο Πανερυθραϊκός αναφέρει:

Ο Πανερυθραϊκός μας δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει νικηφόρα το 2018, αφού στο συγκλονιστικό ντέρμπι απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα γνώρισε την ήττα, με τους παίκτες μας ωστόσο να κάνουν τρομερή προσπάθεια, να βγάζουν… ψυχή και να χάνουν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.

Ειδική μνεία, ωστόσο, αξίζει και το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης, καθώς οι κ.κ. Κωνσταντινόπουλος και Αργυρούδης, σε ένα ματς εξαιρετικά υψηλής δυσκολίας, με πολλές δυνατές «μονομαχίες» και αμέτρητες δύσκολες φάσεις, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το έργο τους, πιάνοντας άριστη απόδοση και να κάνουν μία ΤΙΜΙΑ διαιτησία.

Είθισται οι διαιτητές να τα… ακούνε συχνά από παίκτες, ομάδες και προπονητές, ωστόσο από την πλευρά μας – και παρά την ήττα μας – οφείλουμε να συγχαρούμε τους δύο διαιτητές του χθεσινού μας αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα για την απόδοσή τους και να τονίσουμε ότι τέτοιες διαιτησίες προάγουν το αγαπημένο μας άθλημα.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet