Συνάντηση Δ. Κεχαγιά με τον δήμαρχο Τρικκαίων για θέματα ψηφιακής τεχνολογίας
Κοινωνία

Συνάντηση Δ. Κεχαγιά με τον δήμαρχο Τρικκαίων για θέματα ψηφιακής τεχνολογίας

Η υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της Συμπολιτείας, Δήμητρα Κεχαγιά, μαζί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ντίνα Λαζή, επισκέφθηκαν χθες τα Τρίκαλα, όπου είχαν δίωρη ενημέρωση από τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

«Ως γνωστό, τα Τρίκαλα είναι μία από τις πόλεις που πρωτοπορούν στην ψηφιακή τεχνολογία» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης και προσθέτει:

«Η Δήμητρα Κεχαγιά και η Συμπολιτεία έχουν θέσει τους στόχους τους για διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών ζωής στην πόλη σε τρεις άξονες:

α) Στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης, με παρεμβάσεις χωροταξικές, πολεοδομικές και στις υποδομές, καθώς και ανάδειξη του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού πλούτου του Πεντελικού.

β) Στη βελτίωση της καθημερινότητας, με παρεμβάσεις για καλύτερη καθαριότητα, ασφάλεια, παρεμβάσεις στην κινητικότητα στην πόλη, στην παιδεία, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό.

γ) Στο πέρασμα του Δήμου μας στην ψηφιακή εποχή, από την κατάσταση ψηφιακού αναλφαβητισμού που βρίσκεται σήμερα».

Στο πλαίσιο του τρίτου στόχου εντάσσεται και η προαναφερόμενη επίσκεψη στον Δήμο Τρικκαίων, στη διάρκεια της οποίας η κ. Κεχαγιά ευχαρίστησε τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την πλούσια ενημέρωση που έκανε στην αντιπροσωπεία της Συμπολιτείας.

«Η επίσκεψη ήταν απολύτως πετυχημένη και τις επόμενες εβδομάδες, οπότε θα υπάρξει η ανακοίνωση του προγράμματος της Συμπολιτείας για τον ψηφιακό Δήμο, θα έχουν συμπεριληφθεί σε αυτό οι καλές πρακτικές της πόλης των Τρικάλων, οι οποίες αναλύθηκαν διεξοδικά στη συνάντηση» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet