Απάντηση του αναπληρωτή δημάρχου Σπύρου Σταθούλη στον Γ. Νικολαράκο για την υπόθεση Ρώτα
Πολιτική

Απάντηση του αναπληρωτή δημάρχου Σπύρου Σταθούλη στον Γ. Νικολαράκο για την υπόθεση Ρώτα

Απαντώντας σε ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκου στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook σχετικά με την αντικατάσταση του αντιδημάρχου Κώστα Ρώτα, ο αναπληρωτής δημάρχου Σπύρος Σταθούλης διευκρινίζει τα εξής:

Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του δήθεν έκπληκτου υποψηφίου δημάρχου κ. Νικολαράκου, ο οποίος φαντάζεται θεωρίες συνωμοσίας, αγνοώντας βασικές αρχές άσκησης δημόσιας διοίκησης όπως είναι η αντικατάσταση αντιδημάρχων, ο ορισμός εντεταλμένων συμβούλων κ.ά.

Δυστυχώς για τον ίδιο η έλλειψη εμπειρίας στη δημόσια διοίκηση αναγκαστικά θα τον φέρνει συχνά σε αμηχανία. Συνιστούμε ψυχραιμία.

Ο κ. Νικολαράκος στην ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:

Η σημερινή δήλωση του μέχρι πρόσφατα αντιδημάρχου κ. Ρώτα προκαλεί έκπληξη και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους πολίτες της πόλης μας.

Ποια είναι τα «συγκεκριμένα ζητήματα» που δεν είχε τη δυνατότητα να επιλύσει ο κ. Ρώτας;

Σε ποιο «κρίσιμο πολεοδομικό ζήτημα» υπήρξε διαφωνία, και κυρίως, γιατί μία διαφωνία να αποτελεί «πλήγμα για τις δημοκρατικές αρχές»;

Τόσο προσωπικώς όσο και όλοι οι φίλοι μας στο Μαρούσι, πιστεύουμε ότι η πόλη μας έχει ανάγκη απόλυτης διαφάνειας και ξεκάθαρες κουβέντες.

Ελπίζω τόσο ο κ. Ρώτας όσο και η διοίκηση του Δήμου, να αποσαφηνίσουν αυτή την ιστορία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet