Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον Νέο Κόσμο
Περιφέρεια Αττικής

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στον Νέο Κόσμο

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δήμους της Αττικής, μετέβη στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα και τοπικές επιχειρήσεις του Νέου Κόσμου προκειμένου να ενημερωθεί για το πώς κυμαίνεται η εμπορική κίνηση στην αγορά ειδικότερα κατά την εορταστική περίοδο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με έμφαση στα ζητήματα ασφάλειας.

Οι καταστηματάρχες μετέφεραν στον υποψήφιο περιφερειάρχη την εικόνα ύφεσης στην αγοραστική κίνηση, επισημαίνοντας ότι ανταποκρίνονται με ιδιαίτερη δυσκολία στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, ενώ  εστίασαν στις υψηλές φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να ανακάμψουν από την κρίση. Ο κ. Πατούλης αναγνώρισε τις δραματικές συνέπειες της κρίσης στην αγορά και υπογράμμισε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα από την πολιτεία προκειμένου να ενισχυθούν οι τοπικές οικονομίες.

Στον κ. Πατούλη μεταφέρθηκε και η έντονη ανησυχία των κατοίκων για τα ζητήματα ασφάλειας, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη να επισημαίνει ότι αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στον Ν. Κόσμο ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Κατά τη σημερινή επίσκεψη μου στον Νέο Κόσμο είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με εμπόρους και πλήθος πολιτών για τα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας τους.

»Δυστυχώς διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να αναζητήσει χρηματοδοτικές λύσεις και αναπτυξιακά προγράμματα που θα δώσουν κίνητρα και ευκαιρίες για την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, μέσα από καινοτόμες προτάσεις και οραματικά σχέδια.

»Παράλληλα οφείλουμε όλοι να εστιάσουμε στην καλύτερη θωράκιση της ζωής των πολιτών και γενικότερα στα ζητήματα ασφάλειας τα οποία πρέπει να είναι απόλυτη προτεραιότητα κάθε ευνομούμενου κράτους.

»Από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε με τεκμηριωμένες προτάσεις και θέσεις προκειμένου η Αττική να γίνει απόλυτα ασφαλής για τους κατοίκους της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet