Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Τρεις τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στο Μάντσεστερ

0
134 Προβολές

Ως τρομοκρατική ενέργεια αντιμετωπίζουν οι βρετανικές αρχές την επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό Βικτόρια του Μάντσεστερ, ως μία έρευνα που είναι σχετική με την τρομοκρατία, ενώ διερευνάται μία διεύθυνση στην περιοχή Τσέιθαμ Χιλ της πόλης.

Από την επίθεση αυτή, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Σαμ Κλακ, παραγωγός του BBC, δήλωσε ότι άκουσε τον δράστη να κραυγάζει «Αλλάχ» πριν διαπράξει την επίθεση και κατά τη διάρκειά της.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης, ο οποίος εξουδετερώθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς, είπε μετά την επίθεση ότι «όσο συνεχίζετε να βομβαρδίζετε άλλες χώρες, θα συνεχίζουν να γίνονται αυτά».

Η διεύθυνση της βρετανικής αστυνομίας που είναι αρμόδια για τις συγκοινωνίες ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι τρεις άνθρωποι, δύο άνδρες, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός, και μία γυναίκα, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και τους προσφέρονται ιατρικές φροντίδες μετά τους τραυματισμούς τους.

Νωρίτερα σήμερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι της έρευνας ηγούνται ειδικοί στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, σημειώνοντας ότι «διατηρείται μία ανοιχτή προσέγγιση».

«Το αντιμετωπίζουμε ως μία έρευνα που είναι σχετική με την τρομοκρατία» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ίαν Χόπκινς.

Πηγή: reader.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up