Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Δημοπρατείται στα τέλη Φεβρουαρίου η ανάπλαση της Αιγαίου Πελάγους

0
168 Προβολές

Δημοπρατείται στις 25 Φεβρουαρίου 2019 το έργο συνολικής ανάπλασης της οδού Αιγαίου Πελάγους, από τη Λεωφ. Μεσογείων έως την οδό Ελβετίας, προϋπολογισμού 1,3 εκατ. ευρώ, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Το τμήμα από την οδό Ελβετίας έως την οδό Γραβιάς θα αναπλαστεί μετά την κατασκευή του αγωγού ομβρίων, έργο που δημοπρατείται στις 9 Ιανουαρίου 2019.

Το έργο χρηματοδοτείται με 470.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και με 830.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων, τη βιώσιμη κινητικότητα και την εικόνα του Άι Γιάννη. Αισθάνομαι, επίσης, ικανοποίηση γιατί δημιουργούμε ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής για την πόλη μας, πετυχαίνοντας παράλληλα την ένταξή του, όπως πολλών άλλων, σε πρόγραμμα χρηματοδότησης», δήλωσε για το γεγονός ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up