Συνέδριο για τα αποτελέσματα του έργου «FAIRHAP» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων
Κοινωνία

Συνέδριο για τα αποτελέσματα του έργου «FAIRHAP» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Fair Play and Happiness through Sports, FAIRHAP» πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων με επιτυχία, συνέδριο με τη συμμετοχή αξιόλογων εκπροσώπων του εκπαιδευτικού κλάδου, Ομοσπονδιών Φυσικής Αγωγής, αθλητικών ομίλων και συλλόγων, κ.λπ. Στόχος του συνεδρίου ήταν η παρουσίαση και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του έργου και των οφελών που αποκόμισαν τα παιδιά από τη συμμετοχή τους, η επικοινωνία των ιδεών του έργου, καθώς και συζήτηση θεμάτων ποιότητας και αποτελεσματικότητας του έργου.

Το έργο FAIRHAP συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕRASMUS+ Sport και υλοποιείται από μια κοινοπραξία εταίρων από Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Βουλγαρία και Ρουμανία, επικεφαλής της οποίας είναι η «Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης», ΔΗΣΚΕΑΝ  (CRETHIDEV). Επικεντρώνεται σε όσους διδάσκουν αθλητισμό σε παιδιά, στην ευαισθητοποίηση τους σχετικά με τις βασικές ανθρώπινες Ολυμπιακές αξίες, χρησιμοποιώντας ένα καινοτόμο ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό, προκειμένου να μπορούν να αναγνωρίσουν τις αξίες αυτές και να τις ενσταλάξουν, μαζί με τη χαρά, στα παιδιά.

Το συνέδριο προσέφερε ένα βήμα για εύφορο και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων, αποτέλεσμα του οποίου είναι η βιωσιμότητα, η δημοσιοποίηση και η εκμετάλλευση των αποτελεσμάτων του έργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet