«Ξέχασαν» την τιμητική πλακέτα που θα έδιναν σε όποιον έπιανε τον σταυρό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μελισσίων!
Κοινωνία

«Ξέχασαν» την τιμητική πλακέτα που θα έδιναν σε όποιον έπιανε τον σταυρό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μελισσίων!

Η εικόνα στον περσινό εορτασμό του αγιασμού των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μελισσίων, με τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον αθλητή που έπεσε και έπιασε τον σταυρό (φωτό), δεν επαναλήφθηκε φέτος, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη.

Όπως αναφέρει η παράταξη στη σχετική ανακοίνωσή της, η νεαρή αθλήτρια που έπιασε φέτος τον σταυρό, ματαίως περίμενε τον δήμαρχο να της παραδώσει την καθιερωμένη τιμητική πλακέτα, αφού οι διοργανωτές δεν είχαν φροντίσει για την προμήθειά της!

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ντροπή: Δεν είχαν να δώσουν τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια που έπιασε τον σταυρό στα Μελίσσια!
Η διοίκηση Στεργίου έχει «παραιτηθεί» επτάμισι μήνες πριν παραδώσει τον Δήμο…

Απίστευτο κι όμως, ακόμη και γι’ αυτό είναι ικανή η διαλυμένη πλέον διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη. Στον σημερινό εορτασμό των Θεοφανίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μελισσίων δεν είχαν να δώσουν τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια που έπεσε στο νερό και έπιασε τον σταυρό!

Δώδεκα χρόνια τώρα ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, αφού η προμήθεια της πλακέτας αυτής είναι τυπική διαδικασία για μια διοίκηση που εξακολουθεί να λειτουργεί. Ωστόσο, η παρούσα διοίκηση είναι εμφανές ότι έχει πλέον «παραιτηθεί» επτάμισι μήνες πριν έρθει η ώρα να παραδώσει τον Δήμο στην επόμενη.

Το εμφανές αμήχανο βλέμμα του κ. Στεργίου όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε να παραδώσει την τιμητική πλακέτα στη νεαρή αθλήτρια, μπροστά στα μάτια δεκάδων δημοτών, ήταν χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου που πλέον δεν μπορεί να πείσει ούτε τους συνεργάτες του να φροντίσουν τουλάχιστον για τα αυτονόητα.

Ευτυχώς ο Μάιος είναι κοντά και θα σημάνει το τέλος μιας διοίκησης που αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των λίγων ακόμη μηνών που της απομένουν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet