Υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Σπύρος Κωνσταντάς
Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Σπύρος Κωνσταντάς

Υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης με την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κωνσταντάς.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πεντέλης σημειώνει:

Καλούμε τον λαό μας να βγάλει τα συμπεράσματά του μέσα από την καθημερινή του πείρα, από τα καθημερινά του βιώματα και να τιμωρήσει και με την ψήφο του σ΄ αυτή τη διπλή εκλογική μάχη τους υπεύθυνους για τα βάσανά του. Να μην τους επιβραβεύσει με την ψήφο του και στις τρεις κάλπες.

Δίνουμε τη μάχη δυναμικά και με αισιοδοξία.

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ είναι αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, από τον επιστημονικό χώρο, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων, τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών. Αγωνιστές δραστήριοι μέσα στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, μέσα στη Βουλή, παντού όπου μπορούν να προσφέρουν για την ανακούφιση των εργαζομένων, για την ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της προβολής των αιτημάτων, της οργάνωσης της λαϊκής πάλης. Είναι ονόματα που έχουν αφήσει παρακαταθήκη αγώνων και προσφοράς για το καλό του λαού και της νεολαίας.

Στον Δήμο Μελισσίων – Πεντέλης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι ο Σπύρος Κωνσταντάς. 47 ετών, απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, διοικητικός Υπάλληλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ της Δημόσιας, Περιφερειακής και Τοπικής Διοίκησης, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, οργανωτικός γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου και δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Πεντέλης.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet