Στα «έξυπνα» Τρίκαλα ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Στα «έξυπνα» Τρίκαλα ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Τον Δήμο Τρικκαίων επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο Τρικκαίων στο στρατηγείο της «έξυπνης πόλης» των Τρικάλων, όπως επισημαίνεται και στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Δήμος Τρικκαίων μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πλέον καινοτόμος δήμος της Ελλάδος. Κι επειδή το όραμά μας για τον τόπο μας είναι να δημιουργήσουμε έναν δήμο πρωταγωνιστή, κάτι που είχαμε εξ άλλου αρχίσει να χτίζουμε στην Πεύκη την τετραετία 2007-2011,  ξεκινήσαμε από ενωρίς την προετοιμασία.

Η επίσκεψη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της μειοψηφίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στα Τρίκαλα έγινε ακριβώς γι αυτό το σκοπό. Από καιρό ήταν σε επικοινωνία με τον εξαίρετο δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου. Ήταν λοιπόν σημαντικό να επισκεφθεί το στρατηγείο της έξυπνης πόλης και να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για όσα γίνονται στην πόλη του Ασκληπιού. Και βεβαίως να εξετάσει τι και πώς μπορεί να μεταφερθεί στον δικό μας Δήμο.

«Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία η επίσκεψή μου στο κέντρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Γιατί ο Δήμος Τρικκαίων έχει ξεφύγει πλέον από τους άλλους δήμους της χώρας που έχουν τα τελευταία χρόνια κάνει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Τα Τρίκαλα πατάνε σε γερές βάσεις επάνω στις οποίες μπορούν κι άλλοι δήμοι να κερδίσουν. Κι όταν λέμε άλλοι δήμοι εννοούμε τους πολίτες τους. Και επάνω από όλα τους πολίτες της Πεύκης και της Λυκόβρυσης» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Και κατέληξε: «Ευχαριστώ τον φίλο δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου για την υποδοχή και την ξενάγηση μέσα από το κέντρο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Αυτή η επίσκεψη ήταν μόνο η αρχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet