Με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες αποχιονισμού από την Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες αποχιονισμού από την Πολιτική Προστασία Δήμου Βριλησσίων

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες αποχιονισμού από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων, με μηχανήματα ρίψης άλατος και διάνοιξης οδών, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, από το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019 το προσωπικό επιφυλακής, συνεπικουρούμενο από μισθωμένα μηχανήματα έργου, έδωσε μάχη για να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους, ιδιαίτερα όσους οδηγούν σε νοσοκομεία (Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο») και κλινικές – θεραπευτήρια, καθώς και για να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εν γένει επιπτώσεις της χιονόπτωσης και του ψύχους, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 8 Ιανουαρίου δόθηκε έμφαση στους εσωτερικούς δρόμους και σε σημεία συνάθροισης κοινού (καταστήματα/υπηρεσίες).

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βριλησσίων συνιστά στους πολίτες ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους όσο διαρκούν οι συνθήκες παγετού και ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, κατά τις οποίες χρήσιμο είναι να πραγματοποιούνται μόνο οι αναγκαίες μετακινήσεις.

Αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, αναμένεται η έκδοση σχετικής ανακοίνωσης από τον Δήμο.

Επίσης, για τη  διαχείριση των επιπτώσεων από την κακοκαιρία από το πρωί της Δευτέρας 7/1 ο Δήμος Βριλησσίων διαθέτει αλάτι για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών στους παρακάτω χώρους:

  • Χώρος πρώην Ναυτικής Βάσης, έξω από το γκαράζ επί της Λ. Αναπαύσεως
  • Τέρμα Κισσάβου, έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη)

Για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες διατίθεται θερμαινόμενος χώρος στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ, Υμηττού 57).

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Δήμο Βριλησσίων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης: 210 6130917.

Οδηγίες για την προστασία των πολιτών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet