Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

0
63 Προβολές

Σε ετοιμότητα βρίσκονται, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το συνεργείο και τα μέσα πολιτικής προστασίας του Δήμου από την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, όταν υπήρξε πρόβλεψη για επερχόμενη κακοκαιρία μέχρι σήμερα.

Από εκείνη την ημέρα βρίσκεται σε ετοιμότητα για λειτουργία θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ Κάτω Πεύκης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί  σε περίπτωση ανάγκης, με προσωπικό του ΚΟΙΠΑΠ, ενώ και ο επόπτης Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε επιφυλακή στο τηλέφωνο που έχει ανακοινωθεί (6979 229618).

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, από τις 10:00 μ.μ. τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Ιανουαρίου το συνεργείο πολιτικής προστασίας έριχνε αλάτι στους δρόμους, ενώ την Τρίτη το πρωί τέθηκαν σε κίνηση τα δύο JCB, που διαθέτει ο Δήμος, προκειμένου να ανοίξουν τους δρόμους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας ήταν σε ετοιμότητα ώστε με όλα τα διαθέσιμα μέσα να αντιμετωπίσει το κύμα κακοκαιρίας και ευτυχώς δεν υπήρξαν μεγάλα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους, το εργατοτεχνικό προσωπικό και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Παρακολουθούμε τα καιρικά φαινόμενα και θα παραμείνουμε σε επιφυλακή μέχρι αυτά να υποχωρήσουν».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up