Μετά τις 10 το πρωί θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Μετά τις 10 το πρωί θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Μετά τις 10:00 π.μ. θα ανοίξουν τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, ενώ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος επισημαίνει τα εξής:

Με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής αποφασίζει την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της πόλης να ανοίξουν στις 10.00π.μ. (ώρα προσέλευσης) οπότε και αναμένεται να έχει γίνει εμφανής η σαφής βελτίωση του καιρού σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Η απόφαση αφορά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι διευθύνσεις των σχολείων θα έχουν φροντίσει για να την προθέρμανση των χώρων διδασκαλίας, καθώς όλες οι μονάδες έχουν επαρκή αποθέματα πετρελαίου ή είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Παράλληλα, τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνεχίζουν να ελέγχουν και να παρεμβαίνουν σε όποια σημεία της πόλης χρειάζεται επέμβαση, όπως άλλωστε κάνουν κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ημερών που διήρκησε το νέο κύμα κακοκαιρίας χωρίς να παρουσιαστούν σημαντικά προβλήματα στην πόλη.

Σε κάθε περίπτωση, ο μηχανισμός του Δήμου παραμένει σε επιφυλακή για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet