Στις 10:00 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία και στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

Στις 10:00 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία και στη Νέα Ιωνία

Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, η λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Ηρακλή Γκότση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

4 Comments

  1. Γιώργος Δεληγιάννης

    Στο προαύλιο του σχολείου του παιδιού μου ,το 6ο Γυμνάσιο νέας Ιωνίας , υπάρχει ένα μεγάλο στρώμα πάγου και πολύ χιόνι . Νομίζω πως πρέπει να παραμείνουν κλειστά τα σχέδια της Νέας Ιωνίας και αύριο για την ασφάλεια των παιδιών .

  2. Κατερινα

    Καλησπέρα,θα ήθελα να παρακαλέσω τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των μικρών παιδιών. Το κρύο είναι τσουχτερό και τα σχολεία δεν έχουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν τους μαθητές. Ελπίζω το σχόλιο μου να ληφθη υπόψη

  3. Δημητρης

    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΕΘΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΕ ΤΑ ΚΑΛΟΛΙΦΕΡ ΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΣΑΒΑΡΟΛΥΟΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ; ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΓΛΙΣΤΕΡΑ ΥΓΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ . ΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕ ΧΕΡΙ ΠΟΔΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΤΕ?

  4. Ξανθη Ταβουλαρέα

    ΝΑ ρωτήσω και για το εσπερινό. Τα καλοριφέρ (εάν λειτουργούν) σβήνουν στις 21:00. τα παιδιά τελειώνουν μάθημα 22:30. Παρ όλ αυτά το σχολείο θα λειτουργήσει;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet