Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Στις 10:00 θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία και στη Νέα Ιωνία

4
2137 Προβολές

Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, η λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Ηρακλή Γκότση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

4 Σχόλια

  1. Γιώργος Δεληγιάννης στις

    Στο προαύλιο του σχολείου του παιδιού μου ,το 6ο Γυμνάσιο νέας Ιωνίας , υπάρχει ένα μεγάλο στρώμα πάγου και πολύ χιόνι . Νομίζω πως πρέπει να παραμείνουν κλειστά τα σχέδια της Νέας Ιωνίας και αύριο για την ασφάλεια των παιδιών .

  2. Καλησπέρα,θα ήθελα να παρακαλέσω τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των μικρών παιδιών. Το κρύο είναι τσουχτερό και τα σχολεία δεν έχουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν τους μαθητές. Ελπίζω το σχόλιο μου να ληφθη υπόψη

  3. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΕΘΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΕ ΤΑ ΚΑΛΟΛΙΦΕΡ ΚΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΣΑΒΑΡΟΛΥΟΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ; ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΓΛΙΣΤΕΡΑ ΥΓΡΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ . ΑΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕ ΧΕΡΙ ΠΟΔΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΤΕ?

  4. Ξανθη Ταβουλαρέα στις

    ΝΑ ρωτήσω και για το εσπερινό. Τα καλοριφέρ (εάν λειτουργούν) σβήνουν στις 21:00. τα παιδιά τελειώνουν μάθημα 22:30. Παρ όλ αυτά το σχολείο θα λειτουργήσει;

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up