Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνια στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

0
139 Προβολές

Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή δημοτών γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων και στη συνέχεια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεύκης η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, όπου παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών και πλήθος δημοτών.

Ο Δήμος μοίρασε γυάλινα βαζάκια σε όλες τις ενορίες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, προκειμένου  οι πιστοί να μεταφέρουν αγιασμό στα σπίτια τους. Στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, τον Σταυρό έπιασε ο Δημήτρης Δερμιτζάκης, κολυμβητής των δομών του ΠΕΑΠ, στον οποίον δόθηκε αναμνηστικό δώρο, ενώ γούρια για τη νέα χρονιά δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες κολυμβητές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Γιορτάσαμε και εφέτος τα Φώτα στον Δήμο μας, με σεβασμό στην παράδοση και με τη λαμπρότητα που αρμόζει σε αυτή τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή. Συγχαρητήριά σε όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση, αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν. Εύχομαι χρόνια πολλά και αυτή η νέα χρονιά που ξεκίνησε, να είναι χρονιά φωτισμένων επιλογών».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up