Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Γ. Πατούλης: Προχωρούμε δυναμικά όλοι μαζί για να αλλάξουμε την Αττική, να αλλάξουμε τις ζωές μας

1
108 Προβολές

Την πρώτη για το 2019 συνεδρίαση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ευημερία, επισημαίνοντας ότι «θα είναι μία απαιτητική  χρονιά».

«Μας περιμένει μία δύσκολη μάχη την οποία όμως είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσουμε γιατί έχουμε σχέδιο, όραμα και πολύ άξια και δοκιμασμένα στην κοινωνία, στελέχη. Με αυτά τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να αλλάξουμε την Αττική, να αλλάξουμε τις ζωές μας» υπογράμμισε.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι το 2019 είναι μία χρονιά «σταθμός» για την Αττική και μία ευκαιρία να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της εξαιτίας, όπως επισήμανε, «της ανικανότητας της σημερινής διοίκησης η οποία απέτυχε παταγωδώς σε νευραλγικούς, για την καθημερινότητα, τομείς».

«Αποδείχτηκε ανεπαρκής στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων. Στήριξε την εκλογή της στον λαϊκισμό και τα ψέματα. Διοίκησε χωρίς σχέδιο και έκανε ακόμη πιο μεγάλα  όλα τα προβλήματα, που κληρονόμησε από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας.

»Το κακό δεν ξεκίνησε για την Αττική το 2014. Αλλά πολύ πιο πίσω. Απλά το διάστημα 2014-2018  πήγαμε από το κακό, στο χειρότερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να αποτελέσει μια Περιφέρεια πρότυπο που θα προστατεύει τις ζωές των κατοίκων της, θα έχει καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες θα συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην παραμονή των νέων στον τόπο τους και θα έχει σύγχρονο πρόσωπο.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του και απευθυνόμενος στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους κάλεσε σε συστράτευση προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν ένα ισχυρό πολιτικό μήνυμα ότι ήρθε η ώρα της σύγκρουσης  και της αλλαγής.

«Θα ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Περιφέρειας για να κάνουμε όλοι μαζί μία επανεκκίνηση που θα δώσει τέλος στον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα» τόνισε κλείνοντας ο κ. Πατούλης.

1 σχόλιο

  1. Η πιο ωραία δήλωση του Πατούλη είναι «να αλλαξουμε τις ζωές μας». Ετσι αντιλαμβάνεται τόσα χρόνια την κρατική διοίκηση, Το γλωσσικο ολίσθημα του αποκαλύπτει και την ιδεολογία του οσον αφορά τα κοινά. Χρησιμοποιεί την πολιτική για να αλλάξει την ζωή του και μετά να μας την μοστραρει σε φωτογραφιες του στα κοινωνικά μέσα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up