Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Διαρκής ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων στους Δήμους της Αττικής την Πέμπτη

0
238 Προβολές

Ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων της Αττικής την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 εκδίδουν οι Δήμοι του Λεκανοπεδίου και η Περιφέρεια Αττικής, λόγω έκτακτων αναγκών (παγετός – χιονόπτωση).

Το «Ε» θα ενημερώνει διαρκώς για τη λειτουργία των σχολείων.

Ανά Περιφερειακή Ενότητα της Αττικής ισχύουν τα εξής:

Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών

  • Δήμος Κηφισιάς: Σχολεία και παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10 το πρωί.
  • Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Σχολεία και παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Δήμος Βριλησσίων: Σχολεία, παιδικοί σταθμοί και βρεφικά τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όλα τα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.
  • Δήμος Αμαρουσίου: Όλα τα σχολεία του Δήμου και οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

  • Δήμος Μαραθώνα: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν υπάρχει ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
  • Δήμος Ωρωπού: α) Αυλώνας: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ. β) Αφίδνες: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά. γ) Κάλαμος & Άγιοι Απόστολοι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. δ) Καπανδρίτι & Πολυδένδρι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. ε) Μαλακάσα: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι, θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ. στ) Μαρκόπουλο: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά. ζ) Νέα Παλάτια & Σκάλα Ωρωπού: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό, λόγω κτιριακού τεχνικού προβλήματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up