Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή έργα στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο & το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

0
88 Προβολές

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως ενημερώνει ο Δήμος, δύο σημαντικά έργα για τη νεολαία και τον αθλητισμό στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το έργο «Εξωραϊσμός Διαδημοτικού Αθλητικού Κέντρου Δήμων Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης-Πεύκης» προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ από πόρους του Δήμου, το οποίο αφορά στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και άλλες εργασίες στον αθλητικό χώρο. Επίσης, πρόκειται για το το έργο «Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του προαύλιου του Γυμνασίου Λυκόβρυσης» προϋπολογισμού 268.000,00 ευρώ με πόρους που εξασφάλισε ο Δήμος από το Πράσινο Ταμείο και αφορά στη μετατροπή του προαυλίου χώρου του Γυμνασίου σε αθλητικού χώρου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποφασίζουμε τη δημοπράτηση άλλων δύο σημαντικών έργων για τη Λυκόβρυση. Το ένα στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο, χρηματοδοτούμενο από ίδιους πόρους, που κατέστη εφικτό λόγω του νοικοκυρέματος στα οικονομικά του Δήμου μας. Το δεύτερο χρηματοδοτούμενο από το Πράσινο Ταμείο, που επετεύχθη επειδή διεκδικούμε κάθε πιθανή πηγή χρηματοδότησης για να κάνουμε έργα. Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή με έργα πνοής και ουσίας για τον Δήμο μας».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up