Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βράβευσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

0
89 Προβολές

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 η εκδήλωση κοπής πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής που πέ­τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2018.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, και τoν αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Πάνο Γκόνη. Ακολούθως έγιναν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παιδείας και οι βραβεύσεις των  επιτυχόντων με χαιρετισμούς δημοτικών συμβούλων, του διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Αθ. Φαλούκα, διευθυντών σχολείων κ.ά.

Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς, πρ. δήμαρχος, Βασ. Γιαννακόπουλος, πρ. δήμαρχος, Κ. Κρητικίδης, Ανδρ. Γκιζιώτης, Αλεξ. Μουστόγιαννης και Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, Αρ. Αϊδίνης και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Ηλ. Σωτηράκου, ο εκπρόσωπος της παράταξης Νέα Αρχή, Β. Κάλος, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.ά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up