Δράσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Ιανουάριο
Κοινωνία

Δράσεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Αγίας Παρασκευής τον Ιανουάριο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα μέλη των ΚΑΠΗ για τον μήνα Ιανουάριο ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Τρίτη 22 Ιανουαρίου και Πέμπτη 24 Ιανουαρίου: Επίσκεψη των Α΄ και Β΄ΚΑΠΗ, αντίστοιχα, στην έκθεση «Leonardo da Vinci» στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι  (Πειραιώς και Ερμού). Αναχώρηση στις 12:30μ.μ. από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 9 ευρώ για την έκθεση και 3 ευρώ για το πούλμαν. Εγγραφές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα  8:00π.μ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, 10:00π.μ., Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Ομιλία για θέματα ψυχικής υγείας στην Τρίτη Ηλικία από ψυχολόγους του «Kέντρου Φ». Μετά την ομιλία, όσα από τα παρευρισκόμενα μέλη επιθυμούν, θα κλείσουν ραντεβού για δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη μέσω τακτικών συνεδριών.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, 11:00π.μ., Β΄ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Ομιλία για θέματα ψυχικής υγείας στην Τρίτη Ηλικία από ψυχολόγους του «Kέντρου Φ». Μετά την ομιλία, όσα από τα παρευρισκόμενα μέλη επιθυμούν, θα κλείσουν ραντεβού για δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη μέσω τακτικών συνεδριών.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου: Θεατρική παράσταση «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Στη σκηνή του εκ βάθρων ανακαινισμένου ιστορικού θεάτρου Βεάκη (Στουρνάρη 32, Αθήνα), ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Ελένη Τσαλιγοπούλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.

Αναχώρηση: 17:30 από τη 2η στάση Τσακού και από την κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ για την παράσταση και 3 ευρώ για το πούλμαν.

Εγγραφές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα  8:00π.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet