Υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς ο Δημήτρης Λιανός
Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς ο Δημήτρης Λιανός

Παραιτήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, και ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λιανός, ο οποίος και κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς με τον συνδυασμό του, Πόλη Ξανά Γίνεται.

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Δ. Λιανός δήλωσε με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

Αξιότιμη κ. πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα δήλωση παραιτούμαι από το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Θωμάκου «Δύναμη Ελπίδας Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη» και παραμένω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Ο κύριος λόγος της παραίτησής μου είναι ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω τον Δήμο Κηφισιάς με τον συνδυασμό μου «Πόλη Ξανά Γίνεται» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μετά την τετραετή συνεχή και άοκνη προσφορά μου στον Δήμο από τις θέσεις του αντιδημάρχου Εκάλης, υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας και συντήρησης των οχημάτων του Δήμου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. δήμαρχο και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, για τη συνεργασία τους.

Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα μας δοθεί και πάλι η ευκαιρία να συνεργαστούμε στοχεύοντας στην πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Λιανός
Δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet