Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Κ. Αγοραστός: Βαθύ το αποτύπωμα του Δημήτρη Σιούφα στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλία

0
57 Προβολές

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, παρέστη σήμερα, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στην εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Σιούφα, προαναγγέλλοντας ότι στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου της Βουλής, υπουργού και βουλευτή Καρδίτσας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις επόμενες συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ και του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

«Ο Δημήτρης Σιούφας αφήνει βαθύ αποτύπωμα στην Ελλάδα και ειδικότερα τη Θεσσαλία, με το εξαιρετικά σημαντικό έργο του, καθώς και με το δημοκρατικό ήθος, την ευπρέπεια, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά του» επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ προσερχόμενος στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

«Ο Δημήτρης Σιούφας ανήκει στη γενιά των πολιτικών που έδειχναν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους σε κάθε πολίτη και ανάλωναν όλες τις δυνάμεις τους για την πρόοδο και την προκοπή της πατρίδας μας» υπογράμμισε ο κ. Κ. Αγοραστός κι ανέδειξε την προσφορά του αείμνηστου προέδρου της Βουλής, κορυφαίου υπουργού και επί σειρά ετών βουλευτή και στην ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και της περιφερειακής ανάπτυξης, συνδέοντας, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «το όνομά του με ιστορικής σημασίας πρωτοβουλίες και έργα για την ελληνική περιφέρεια και ειδικότερα τη Θεσσαλία».

Ο κ. Κ. Αγοραστός μετέφερε στους οικείους του Δημήτρη Σιούφα τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up