Προσχώρησε στο #Ενωμένο Μαρούσι ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Ρασσιάς
Πολιτική

Προσχώρησε στο #Ενωμένο Μαρούσι ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Ρασσιάς

«Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Καραμέρο και το #Ενωμένο Μαρούσι, έχοντας κοινούς στόχους και κοινά σχέδια για την πόλη και το φυσικό περιβάλλον που αγαπάμε και οφείλουμε να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε. Καλούμε όλους τους Δημότες του Αμαρουσίου να συσπειρωθούν και να αποτελέσουν ρεύμα αλλαγής από το κατεστημένο, ανεξαρτήτως ιδεολογικής ταυτότητας. Έχουμε συγκεκριμένη και επεξεργασμένη πρόταση για τη διαχείριση των απορριμμάτων με αυτοχρηματοδοτούμενες πράσινες θέσεις εργασίας, διαλογή στην πηγή και επανάκτηση, αλλά και μια νέα πολιτική πρόταση για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, με τη συμμετοχή του εθελοντικού φιλοζωικού κινήματος».

Με αυτή τη δήλωση ο γνωστός επιχειρηματίας – οικονομολόγος και μέλος μιας από τις παραδοσιακές οικογένειες της πόλης, Βαγγέλης Ρασσιάς, ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία και την προσχώρησή του στον συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι.

«Με τον Βαγγέλη Ρασσιά συμπορευόμαστε για ένα #Ενωμένο Μαρούσι με οικολογικό αποτύπωμα. Η στήριξη των Ευρωπαίων Πράσινων στον συνδυασμό μας δίνει το μήνυμα σε όλα τα κινήματα και τις προσωπικότητες του χώρου για συμπόρευση. Ο κ. Ρασσιάς, πέρα από τις κοινές μας προγραμματικές θέσεις, εκφράζει και την παράδοση της πόλης μας με την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ και ο ίδιος προσωπικά είναι ένα διακεκριμένος επιχειρηματίας», δήλωσε από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι με τον επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι Πράσινη Πόλη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Βαγγέλης Ρασσιάς γεννήθηκε στο Μαρούσι και προέρχεται από τον χώρο πολιτικής Οικολογίας, με ένα από τα πιο ιστορικά – για τη δυναμική δημόσια παρουσία τους στην πόλη – μαρουσιώτικα επώνυμα. Διαθέτει πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα και άριστες διοικητικές ικανότητες, καθώς για 14 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε ιατρικά κέντρα. Είναι αδελφός του αείμνηστου «Γιατρού της Ειρήνης» Νίκου Δούση-Ρασσιά, που επί σειρά ετών διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου, με σπουδαία ανθρωπιστική δράση και εθελοντική συμμετοχή σε αποστολές στα δυσκολότερα σημεία του πλανήτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet