Εγκαταλείπουν την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης οι Τ. Μαυρίδης και Γ. Ιωαννίδης
Πολιτική

Εγκαταλείπουν την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης οι Τ. Μαυρίδης και Γ. Ιωαννίδης

Εκτός της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, Η Πόλη της ζωής μας, βρίσκονται πλέον οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Μαυρίδης και Γιάννης Ιωαννίδης, οι οποίοι προχώρησαν στην ανεξαρτητοποίησή τους.

Την ανάγνωση των σχετικών επιστολών τους ανέγνωσε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην έναρξη της συνεδρίασης της Τρίτης 15 Ιανουαρίου 2019. Και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι στις ανακοινώσεις τους αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που σχετίζονται με την παράταξη της πλειοψηφίας που τους ώθησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, τους οποίους ωστόσο θα δημοσιοποιήσουν… εν καιρώ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης των δύο δημοτικών συμβούλων:

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να δηλώσω και να γνωστοποιήσω προς όλους την ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό «Η Πόλη της ζωής μας». Την ανωτέρω παραίτησή μου επιβάλλουν λόγοι επαγγελματικοί, καθώς και λόγοι προσωπικοί μη αναγόμενοι μόνο στο πρόσωπό μου. Εν ευθέτω χρόνο θα αναφερθώ εκτενέστερα στο θέμα αυτό.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους εκλεκτούς εκείνους δημοτικούς υπαλλήλους και αιρετούς, μα πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με τους οποίους είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ εποικοδομητικά, υπεύθυνα, μα πάνω απ’ όλα ουσιαστικά, για την εξυπηρέτηση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων και αναγκών του δήμου μας, καθώς και των αναγκών, καθημερινών και μη, των συνδημοτών μας, καθώς και όλους εκείνους τους συνδημότες και κατοίκους του δήμου μας που αναγνώρισαν, πίστεψαν και συνέδραμαν από την πλευρά τους σε αυτήν την προσπάθεια. Σε όλους αυτούς είμαι και θα είμαι δίπλα τους. Τους διαβεβαιώνω δε ότι με βάση τον ίδιο γνώμονα και μόνο θα συνεχίσω να προσφέρω, όσο και όπως μπορώ, στον δήμο και τον τόπο μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προς τούτο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Αναστάσιος Ν. Μαυρίδης

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό «Η Πόλη της ζωής μας» για λόγους που συνοπτικά εκτέθηκαν στην ολομέλεια του συνδυασμού και τους οποίους, περαιτέρω, επιφυλάσσομαι να εκθέσω αναλυτικά το προσεχές διάστημα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Ιωάννης Ιωαννίδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet