Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο δήμαρχος

Στην κοπή πίτας του Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Γιάννης Διαμαντόπουλος», βρέθηκε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης. Παρουσία δημοτικών συμβούλων, αθλητών, γονέων και πολλών φίλων της ομάδας, ο πρόεδρος του Ομίλου, Κώστας Θεοφάνης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον επίτιμο πρόεδρο Κώστα Διαμάντη, για την πολύχρονη προσφορά του, ενώ τιμήθηκαν επίσης ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε αμέσως μετά την εκδήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τον Α.Ο. Λυκόβρυσης για τη δράση του. Πρόκειται για ένα οργανωμένο αθλητικό σωματείο που προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινωνία. Αυτό αποδεικνύει και η κατάμεστη αίθουσα.

»Εμείς ως Δήμος καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προχωρήσει το έργο στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο, που αφορά στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και άλλες εργασίες στον αθλητικό χώρο. Το έργο, προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ, από πόρους του Δήμου, πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή και πρόκειται να δημοπρατηθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

»Επιπλέον, μετά από πολλά χρόνια, κατορθώσαμε να δώσουμε μια επιχορήγηση από πόρους του Δήμου ύψους 2.500 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο θα πορευθούμε και στο μέλλον, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους, γιατί η στόχευσή μας είναι κοινή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet