Παρέμβαση της Εισαγγελίας για το Γραμματικό ζητεί ο Γ. Σγουρός
Περιφέρεια Αττικής

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για το Γραμματικό ζητεί ο Γ. Σγουρός

Την κατεπείγουσα παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου, όπως τονίζει, να μην ζήσουμε νέες Κερατέες στο Γραμματικό και να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα πολιτών και εργαζομένων, ζητεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός μετά και το χθεσινοβραδινά επεισόδια στον χώρο του ΧΥΤΥ, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα οδηγός αποπειράθηκε να πέσει πάνω σε πλήθος πολιτών.

Ο κ. Γ. Σγουρός ζητεί, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξής του, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκησης Αττικής, από την Εισαγγελία να διερευνήσει άμεσα «εάν η κ. Δούρου με τα εξόφθαλμα ψέματα και την αλλοπρόσαλλη πολιτική της φέρει ευθύνη για το πολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί». Ζητεί, μάλιστα, να μελετηθούν τα video από τη δημόσια συγκέντρωση στο Γραμματικό το καλοκαίρι του 2014 με ομιλητή την κ. Δούρου, η οποία είχε ήδη εκλεγεί περιφερειάρχης, που, όπως επισημαίνει, «καλούσε τους πολίτες σε ξεσηκωμό, σε αντιδιαστολή με την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το 2018 που σε έξαλλη κατάσταση ωρυόταν ότι θα βρεθεί απέναντι σε αυτούς που προ 5ετίας τη χειροκροτούσαν».

Αναφορικά με ανακοίνωση του, επίσης, υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, στην ανακοίνωση της παράταξης του κ. Σγουρού σημειώνεται:

Απευθυνόμενος προς τον κ. Πατούλη που με καθυστερημένη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση – σαλάτα ενέπλεκε τους πάντες και τα πάντα ο κ. Γ. Σγουρός τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο και ασυγχώρητο ο επί 12ετία δήμαρχος Αμαρουσίου να εμφανίζεται σαν να μην γνωρίζει τι του γίνεται σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

Υπενθύμισε ότι η χωροθέτηση του Γραμματικού έγινε το 2003 (άρθρο 33, Ν. 3164/2003) όταν την αρμοδιότητα για τη διαχείριση των αποβλήτων είχαν αποκλειστικά οι δήμοι, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου υπογράφηκε το 2007, όταν την αρμοδιότητα είχαν αποκλειστικά οι δήμοι και ότι όταν η κ. Δούρου προχωρούσε τους ανερμάτιστους σχεδιασμούς της ο κ. Πατούλης σιωπούσε…

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Ειρήνη

    Αρχισε και η μανια καταδιωξης που έχουν όλοι στο Πασοκ. Ε τι ο Σγουρος θα μεινει πισω;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet