Γιάννης Μυλωνάκης: Οι υπάρχουσες παρατάξεις στην Αγία Παρασκευή έχουν κλείσει τον κύκλο τους!
Πολιτική

Γιάννης Μυλωνάκης: Οι υπάρχουσες παρατάξεις στην Αγία Παρασκευή έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

Την ξεκάθαρη βούλησή του να αλλάξει τα δημοτικά πράγματα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής κατέθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοτικό σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δήλωσε αντίθετος στην απλή αναλογική, διότι, όπως είπε, λειτουργεί διαλυτικά στη σύνθεση των δήμων και δυσκολεύει την κυβερνησιμότητα, κάτι που βιώνει ήδη ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, από τη στιγμή που η παρούσα δημοτική αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου απώλεσε την πλειοψηφία.

«Η αγορά της Βίλας Ιόλα με 3 εκατ. ευρώ και κάποιες δαπανηρές εκδηλώσεις έχουν ρίξει έξω τα οικονομικά του Δήμου μας. Έπρεπε να αλλάξουμε τα πράγματα, γι’ αυτό βγήκαμε μπροστά και επειδή θεωρούμε ότι οι υπάρχουσες παρατάξεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μυλωνάκης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός Αλλάζουμε αποτελείται από πρόσωπα όλων των κομματικών καταβολών, καθώς πιστεύει ότι η αντίληψη του κομματικού χρίσματος έχει ξεπεραστεί από τους πολίτες.

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι ένα καλό προάστιο, αλλά ο δήμαρχος κάθε άλλο παρά αποτελεσματικός είναι. Δεν υπάρχει ολοκληρωμένος σχεδιασμός και μπορούμε να πούμε ότι, ενώ ο κ. Σταθόπουλος προετοιμαζόταν 20 χρόνια για να γίνει δήμαρχος, μάλλον κάηκε στην προθέρμανση», ήταν τα λόγια του κ. Μυλωνάκη.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet