Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΣΑΜ ο Γ. Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΣΑΜ ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΕΣΑΜ) παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, ο πατέρας Χρήστος Μαρούδας, του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας της Θεοτόκου, ευλόγησε την πίτα και έδωσε τις πατρικές ευχές για υγεία, πίστη και ομοψυχία για όλους το νέο έτος.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργική δράση, σε όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη της διοίκησης στους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες τόσο του ιστορικού εμπορικού κέντρου, όσο και ευρύτερα στο Μαρούσι.

«Με την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής ανάπλασης, του σύγχρονου υπόγειου χώρου στάθμευσης και της “έξυπνης” πλατείας, αλλά με μια σειρά άλλων επιμέρους παρεμβάσεων, δημιουργούμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε το Μαρούσι τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

»Στόχος μας είναι αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας να δημιουργήσουμε πλούτο για την πόλη, εισοδήματα για τους κατοίκους και θέσεις απασχόλησης για  τα παιδιά μας.

»Με ενότητα και ομοψυχία θα προχωρήσουμε μπροστά, ώστε η «επόμενη ημέρα» να είναι η δυναμική συνέχεια για τον εμπορικό κόσμο του Αμαρουσίου.

»Ως υποψήφιος περιφερειάρχης κάνουμε μια Νέα Αρχή στην Αττική για να προσφέρουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της, ωστόσο, πάντα θα είμαι κοντά και θα βοηθώ το Μαρούσι» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Τις ευχές του στους παριστάμενους  για τη νέα χρονιά έδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Γιαννης

    Πόσες πίτες εχει κόψει αυτός ο πατούλης; Πόσες ακόμη φωτογραφίες από τις πίτες που κόβει θα μας ταϊσει;

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet