Γ. Πατούλης: Αποδέχομαι με χαρά τη συστράτευση του Β. Κόκκαλη στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Πατούλης: Αποδέχομαι με χαρά τη συστράτευση του Β. Κόκκαλη στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής

Με χαρά αποδέχεται ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική και υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τη δήλωση συστράτευσης του αντιδημάρχου Αμαρουσίου Βασίλη Κόκκαλη στον αγώνα για τη διεκδίκηση της περιφερειακής αρχής.

Όπως αναφέρει στη σχετική δήλωσή του, οι κοινοί αγώνες που έδωσαν και κέρδισαν στο Μαρούσι, στα χρόνια της συνεργασίας τους, αποτελεί εγγύηση ότι μαζί μπορούν να κάνουν περισσότερα.

«Ο Β. Κόκκαλης υπηρετεί χρόνια την Αυτοδιοίκηση με σημαντική προσφορά στα κοινά. Είναι αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου» σημειώνεται στην ανακοίνωση της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του κ. Πατούλη για την υποψηφιότητα αυτή για την Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών:

Ο αγώνας που δίνουμε για να κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ στην Περιφέρεια Αττικής απαιτεί τη συστράτευση όλων των «μάχιμων» αυτοδιοικητικών, που έχουν τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και τη βούληση να δώσουν ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο Βασίλης Κόκκαλης έχει αποδείξει ότι διαθέτει και μαχητικότητα και πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία και αποδέχομαι με χαρά την πρόθεσή του να προσθέσει τις δυνάμεις του στη μεγάλη ομάδα της περιφερειακής μας παράταξης.

Η πολύχρονη συνεργασία μας στον Δήμο Αμαρουσίου, οι μάχες που δώσαμε καθημερινά και κερδίσαμε, είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΙΓΕΡΑΣ

    Εχεις πολυ καλη ενημερωση

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet